Termeni și Condiții pentru fiacontabilitate.ro

Introducere

Bine ați venit pe fiacontabilitate.ro. Prin accesarea și utilizarea acestui site, vă angajați să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu politica noastră de confidențialitate, guvernează relația fiacontabilitate.ro cu dumneavoastră în ceea ce privește acest website.

Utilizarea conținutului

Conținutul paginilor acestui website este pentru informația și utilizarea dumneavoastră generală. Este supus schimbărilor fără notificare prealabilă.

Drepturi de autor

Acest site conține material care este proprietatea noastră sau pentru care avem licență. Acest material include, dar nu se limitează la, designul, aspectul, aspectul, grafica și conținutul. Reproducerea este interzisă în afara cazurilor în care se specifică altfel.

Marcă comercială

Marcile comerciale reproduse pe acest website, care nu sunt proprietatea sau licențiate operatorului, sunt recunoscute pe website.

Utilizare neautorizată

Utilizarea neautorizată a acestui website poate da naștere la o cerere de despăgubiri și/sau poate constitui o infracțiune.

Linkuri către alte website-uri

Website-ul nostru poate conține linkuri către alte website-uri de interes. Odată ce ați folosit aceste linkuri pentru a părăsi site-ul nostru, ar trebui să rețineți că nu avem niciun control asupra acelui alt website. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați în timp ce vizitați astfel de site-uri.

Limitarea responsabilității

fiacontabilitate.ro nu va fi responsabil pentru orice pierdere sau daună directă, indirectă sau consecvențială, sau orice pierdere sau daună de orice fel suferită ca urmare a utilizării acestui website.

Legea aplicabilă

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului sunt supuse legilor din România și orice dispută legată de acestea va fi supusă jurisdiției exclusive a instanțelor din acea țară sau jurisdicție.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi eficace imediat după publicarea pe site.