Cine suntem?

S.C. FIA GRUP ’94 S.R.L. este o societate tânără în cadrul căreia işi desfăşoara activitatea o echipă formată din personal cu experienţă şi cu o bună pregătire teoretică şi practică. Conducerea societăţii este formată din profesionişti, membrii ai Corpului Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi. Sediul nostru este în Bucureşti, Petru Poni Nr 18, Sector 1.

Societatea este înregistrată în Tabloul CECCAR – Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România cu nr. 2861, principalele domenii de activitate fiind reprezentate de prestarea de servicii de contabilitate, executarea de expertize contabile, precum şi prestarea unor servicii specializate de consultanţă în domeniul fiscal, afaceri şi management.

Personalul nostru este orientat către nevoile clientului, obiectivul principal al societăţii fiind identificarea soluţiilor optime în termenul cel mai scurt, sprijin şi asistenţă pentru dezvoltarea de noi afaceri ţinând seama de limitările legislative şi fiscale specifice României. În acest scop, am dezvoltat un sistem de servicii personalizate în funcţie de nevoile clientului, grupul nostru de specialişti preluând o mare parte din sarcinile operative şi degajând timpi preţioşi pentru companii; în plus faţă de serviciile specializate financiare, colaborarea noastră permanentă cu avocaţi, notari, experţi judiciari, evaluatori şi auditori atestaţi, etc. ne asigură posibilitatea unei reacţii rapide la toate cerinţele clienţilor. Un pachet separat de servicii a fost pus la punct şi clienţilor noştri de cetăţenie străină, aceştia fiind înştiinţaţi periodic de activitatea desfăşurată de firmele lor în România, prin intermediul unor raportări specifice.

Cui ne adresăm?

Firma noastră se adresează unei categorii largi de clienţi, aceştia fiind persoane juridice române şi străine încadrate ca microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii, asociaţii, centre de cercetare etc. Aceștia activează în diverse domenii, printre care amintim:
 • Producţie şi microproducţie bunuri de larg consum
 • Comerţ en gros intern şi extern (import/export)
 • Comerţ en detail
 • Comerţ en gros şi en detail al produselor farmaceutice
 • Prestări servicii
 • Producţie software, prestări servicii IT şi publicitate
 • Intermedieri în afaceri
 • Agricultură
 • Producţie şi exploatare forestieră
 • Servicii cercetare marketing

Avantajele parteneriatului cu FIA

FIA GRUP ’94 oferă avantaje de ordin economic, financiar şi managerial atât micilor întreprinzători cât şi companiilor dezvoltate.

 • Societatea noastră a acumulat o experienţă vasta din numeroasele probleme cu care s-a întâlnit pe parcursul anilor pentru fiecare client în parte, experienţa pe care o pune acum în slujba tuturor beneficiarilor serviciilor noastre de consultanţă financiara.
 • Angajaţii noştri sunt la curent cu noutăţile legislative pe probleme specifice, iar colaborarea cu firme de avocatură, audit, evaluare asigură cunoaşterea perfectă a cadrului legislativ în care activeaza firmele dumneavoastre.
 • Toţi clienţii noştri sunt acoperiţi de răspunderea contractuală, iar costurile serviciilor noastre sunt mai mici decât costurile efectuării evidenţei contabile la sediul societăţii de către un personal similar ca şi competenţe şi calificare.
 • Prin oferirea unor servicii complete financiar-contabile şi depunerea multiplelor declaraţii şi raportări locale, câştigaţi timp şi vă puteţi concentra eforturile în vederea realizării obiectivelor specifice firmei dumneavoastră.
 • Angajamentul nostru este flexibil, poate răspunde oricărei cerinţe şi serviciile noastre sunt disponibile chiar şi pe perioade limitate de timp, fără a fi condiţionate de restricţiile unui contract individual de muncă.

Etică şi Confidenţialitate

FIA GRUP ’94 oferă avantaje de ordin economic, financiar şi managerial atât micilor întreprinzători cât şi companiilor dezvoltate.

Încredere

Mereu alături de dvs.

Profesionalism

Experiență și dedicație

Credibilitate

Constanți pe piață

Calitate Clienți

Calitatea atrage calitate

Echipa Noastră

Florin Ionescu

Director General, Auditor Financiar, Expert Contabil, Inspector Resurse Umane. Cenzor

Experienta: 20 ani

Corina Ionescu

Economist, Inspector Personal

Experienta: 7 ani

Ionela Minca

Economist

Experienta:10 ani

Oana Moje

Economist

Experienta: 15 ani

Ramona Bragadireanu

Contabil Sef, Economist

Experienta: 15 ani

Adriana Dudas

Economist

Experienta: 5 ani

Marius Carstea

Economist, Director Economic

Experienta: 15 ani

Andreea Mihaila

Economist – Inspector Personal

Experienta: 10 ani

Florica Ionescu

Economist

Experienta: peste 30 ani

Elena Carstea

Economist

Experienta: peste 30 ani

Tudor Ionescu

Administrativ

Tudor Ionescu

Administrativ

Diplome și Atestate

Joburi

Vrei și tu să faci
parte din echipă?

Trimite un CV însoțit de o scrisoare de intenție și te vom contacta atunci când vom avea un post disponibil.

Obțineți o Consultație Gratuită!

Pentru a vă putea da o explicație la nedumeririle dumneavoastră, completați formularul dedicat și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!