Politica de Confidențialitate a fiacontabilitate.ro

Ultima actualizare: [02.04.2024]

La fiacontabilitate.ro, ne angajăm să protejăm intimitatea și securitatea datelor personale ale vizitatorilor și clienților noștri. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm, și protejăm informațiile personale pe care le obținem atunci când utilizați site-ul nostru.

1. Informații pe care le colectăm

Putem colecta informații personale precum nume, adresă de e-mail, număr de telefon, informații despre compania dumneavoastră și orice alte detalii pe care alegeți să ni le furnizați atunci când utilizați serviciile noastre, vă înscrieți la newsletter-ul nostru, completați formulare pe site sau ne contactați prin alte mijloace.

2. Cum folosim informațiile dvs.

Informațiile colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre contabile;
  • Pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor dumneavoastră;
  • Pentru a vă trimite actualizări și informații promoționale, cu acordul dumneavoastră;
  • Pentru a ne conforma obligațiilor legale.

3. Divulgarea informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau partaja informațiile dvs. personale cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a oferi serviciile noastre, sau dacă este cerut prin lege.

4. Securitatea datelor

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii informațiilor dvs. personale.

5. Drepturile dvs.

Aveți dreptul să solicitați acces la datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, să rectificați orice erori sau să solicitați ștergerea acestora, în conformitate cu legislația aplicabilă.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică la anumite intervale. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, dacă sunt semnificative, vă vom notifica prin e-mail sau prin alte mijloace disponibile.

7. Contactați-ne

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această politică sau de practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la: [0ffice@fiacontabilitate.ro].