Întâlnește echipa

Echipa noastra a acumulat o experienta vastă din numeroasele probleme cu care s-a întalnit pe parcursul anilor pentru fiecare client in parte, experientă pe care o pune acum in slujba tuturor beneficiarilor serviciilor: audit si contabilitate.

C

aracteristica principala a modului intern de lucru este faptul ca se lucreaza in echipa, orice client avand minim doua persoane responsabile, ceea ce asigura continuitate operationala si calitatea serviciului in orice conditii.

Societatea se adreseaza unei categorii largi de clienti, acestia fiind persoane juridice romane si straine incadrate ca microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii, asociatii, centre de cercetare etc. Acestia activeaza in diverse domenii.

Fiind o firma de contabilitate condusa de valorile fundamentale, angajatii nostri demonstreaza angajament fata de clientii nostri si comunitatea noastra in fiecare aspect al operatiilor activitatii noastre, oferind servicii contabile, expertiza contabila, contabilitate primara si evidenta resurselor umane in cel mai performant mod.

Echipa Fia Contabilitate

Contact lateral

[si-contact-form form=’1′]